Thursday, February 18, 2010

A'ST1 dah bubar...?????



Tadi, masa saya upload video Dynamite by A'ST1, saya terbaca komen ni kat YouTube yang saya ambil video tu....

A'ST1 dah bubar????????????????????????????????


Baru je nak jadi peminat mereka semenjak dengar lagu Yearning of the heart (OST Boys Over Flowers). Sedap lagu tu. Oleh kerana lagu tu dah beri "first impression" yang bagus, saya pun search lagu2 mereka yang lain untuk didengar. Agak menarik la. Jarang saya cari lagu korea lain selain lagu2 OST. A'ST1 sungguh bertuah!

Tapi betul ke mereka nak bubar...??


ini laporan dari http://www.allkpop.com



Adakah ini betul....? Ruginya! Suara mereka boleh tahan sedap, lagu pun best2..mengapa harus jadi begini..?Aku belum sempat menjadi peminat lagi!

TIDAAAAAAK!!!!!



in memory..??? =(


2 comments:

  1. ha?? da bubar ke sedey nye..lagu2 dy boley tahan sedap..

    ReplyDelete

Do you have something to say?